Retourbeleid

Niet tevreden met jouw aankoop

Wij handelen volgens de wet van kopen op afstand. Dit betekent dat je het recht heeft jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.
Gedurende deze bedenktijd dient de koper zorgvuldig om te gaan met het product en de originele verpakking en alleen dat uit de verpakking te halen dat hij nodig heeft om te beoordelen of het producten aan de verwachting voldoet.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht heb je allereerst een RMA nummer nodig. Deze kan je aanvragen door contact met ons opnemen via info@lifestylewereld.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

De volgende artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden:

  • Maatwerk producten.
  • Antennes, batterijen, eindtransistoren, export model transceivers (hoog vermogen) en linears.
  • Producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals oordopjes, headsets en hoofdtelefoons.
  • Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.
  • Producten die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
  • Producten die speciaal besteld moeten worden (of in opdracht van de klant) bij de fabrikant. Dit staat vermeld bij de product omschrijving.
  • Producten waarvan het zegel verbroken is.
  • Producten die een beperkte houdbaarheid hebben.

 

Download hier jouw retourformulier