Groove Sharpener

De groeven van uw ijzers en wedges krijgen bij iedere slag veel te verduren. Zand, steentjes en ballen dragen bij aan slijtage van uw club en de mogelijkheid om een goede spin te geven. Regelmatige impact van de ballen dragen bij aan beschadiging van de groeven en verbuigingen in het metaal.
Met de Groove Sharpener herstelt u de randen van de groeven in enkele minuten en verwijdert u gebogen metaal.
Door het unieke ontwerp kunt u het oorspronkelijke ontwerp van uw clubs, zonder de juridische 0,020 inch diepte x 0,035 inch breedte aan het oppervlak aan te tasten, terugwinnen.

De snijrand van de Groove Sharpener zal moeiteloos door de groeven van roestvrijstaal en titanium snijden. De unieke vorm zorgt ervoor dat de R&A en USGA regelgeving op het gebied van groefmaat (breedte en diepte van de snede) niet worden overschreden. De groove Sharpener zal niet dieper en breder snijden dan is toegestaan.
Callaway, Titleist, Ping, TaylorMade, Mizuno, Nike en overige golf clubs. U, V of vierkante groeven kunnen hersteld en verjongd worden door iedereen die de stappen van de volledige instructie juist doorloopt.

 24,95  9,95

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
voordelen lifestylewereld